Get Adobe Flash player

Welkom op de website van Trekharmonicaclub Sneek

De Trekzakclub, zo in de volksmond genoemd, is een treharmonica vereniging in Sneek. Al 34 jaar worden er onder het motto: “Samen muziek maken in een ongedwongen sfeer en met de gezelligheid voorop” trekzaklessen georganiseerd.

In de wintermaanden, vanaf november tot eind maart, worden er een 15 tal lesavonden voor de leden georganiseerd.

Trekharmonicaclub Sneek

Trekharmonicaclub Sneek

De wintercursussen trekharmonica zijn elke maandagavond, voor beginners tot en met  gevorderden.

Er wordt lesgegeven van:
Zeven tot acht uur voor beginners,
Halfnegen tot halftien voor de vervolggroep
Halfacht tot negen uur voor de gevorderden

Voor of na de lessen kunnen we in de centrale ruimte van de  Eekmolen koffie/thee of een ander drankje kijgen, er kan daar worden nagepraat en trekzak gespeeld. De koffie of thee voor rekening van de vereniging.

De leden zijn verdeeld in drie verschillende groepen. Er is een beginnersgroep een vervolg- en een gevorderdengroep In het eerste jaar wordt getracht de beginselen van het trekzak spelen onder de knie te krijgen. Het is geen probleem als je daar een jaartje langer over wilt doen, voor de vervolg en gevorderden cursus geld hetzelfde.

De docenten zijn ook leden van de club. Zij verzorgen de lessen op vrijwillige basis. Hierdoor kan de contributie van de club beperkt blijven.

Heb je belangstelling voor de activiteiten van onze vereniging, bekijk dan de verdere informatie op deze site en neem eventueel vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie.